2016. február 22., hétfő

ÜDVÖZÖLLEK A KLASSZIKUS FIZIKUM ÉPÍTÉS VILÁGÁBAN!

Ez az oldal azoknak lett szentelve, akik klasszikus fizikumot akarnak építeni természetesen - szteroid, növekedési hormon, inzulin és egyéb egészségromboló szer nélkül.

Fő célok:

1. Támogatni a klasszikus fizikum építés eszméjét
2. Bemutatni, hogy milyen testet lehet természetes úton építeni
3. Megőrizni és tanulni a klasszikus fizikum építés aranykorának történetét
4. Inspirációként szolgálni mindenki számára, hogy fejlesszenek vonzó, egészséges, természetes és klasszikus fizikumot

Igyekszem bemutatni a szteroid előtti aranykor gazdagságát, hogy az emberek tanulhassanak ezekből az információkból (amik egyébként ismeretlenek maradnának a folyamatosan romló magazinok „elfeledett" oldalain).

A szteroid előtti aranykor bajnokai egészségesnek és nagyszerűnek tűntek, ruhában, vagy anélkül. És valahogy, az én nézeteim szerint, jobban néztek ki, mint a mai testépítők (akár szteroid-orientált, akár naturál testépítőkről beszélünk).

Steve Reeves

A szteroidok és egyéb veszélyes, egészségromboló vegyszerek előtt az olyan emberek, mint Steve Reeves, Clancy Ross, vagy John Grimek, a '40-es és az '50-es években, igaz úton építették a testüket.

Clancy Ross

Most, a napjainkban, te is képes vagy hasonlóan klasszikus, természetes, igazi, szteroidmentes és egészséges fizikumot építeni!

A testépítő világba a korai '60-as években kezdtek beszivárogni a szteroidok (különösen az 1960-as római olimpia után), de egy kis időt vett igénybe, mire teljesen átvették a hatalmat. Így a korai '60-as években növekbő számban voltak szteroidon lévő versenyzők, de még mindig akadtak páran, akik nem használták őket.

A korai '60-as évek számított az aranykor alkonyának, mert a természetes klasszikus fizikum építés napja lenyugvóban volt. Igaz, maradt még néhány „könnyűsúlyú", természetes versenyző, mielőtt a sötétség teljesen beköszöntött volna.

Vajon tényleg halott a Steve Reeves-féle ideál?

Mostanra azonban eljött az idő, hogy szembeforduljunk az árral! Ha elegen összefogunk, és hiszünk is benne, talán egy napon teljesen marginalizálni tudjuk a szteroid alapú „testépítést", és elhozzuk a klasszikus fizikum építés egy újabb aranykorát!

Az eredeti szöveg a Classic Physique Build csatornáján:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése