2016. február 14., vasárnap

LEROY COLBERT A TELJES TEST EDZÉSRŐL I.

Tavaly november 20-án hagyott itt minket Leroy Colbert, a Testépítő Hirességek Csarnokának egyik kiemelkedő tagja. Leroy bácsi távozása azért is érintett engem különösen érzékenyen, mert a szteroidmentes testépítés és - mit ad Isten - a teljes test edzés legfőbb hirdetője volt. Ráadásul utolsó napjaiban is aktívan vezette videóblogját a YouTube-on, amit én szorgalmasan figyeltem. Sajnos már nem fog több bölcsességet feltölteni!

Leroy a '60-as években örvendett csúcsformájának. Hírnevét brutális bicepszének köszönhette, ami a legnagyobbnak számított akkoriban. Sokkolóan masszív izomzatát kizárólag teljes test edzésekkel érte el, amiket minden második nap végzett.

Leroy Colbert

Nagy pajtija volt Arnoldnak, akit nagyon tisztelt az akaratereje, az elért eredményei és az emberekre gyakorolt kivételes hatása miatt.

A Terminátorral

A teljes test edzésről többször is elmondta meglátásait a kamerának. Tekintsétek meg az elsőt, amiben kifejti, hogy az izom épüléséhez teljesen edzésmentes pihenőnapokra van szükség - minden második, teljes test edzést követő napon természetesen. Ha én nem is, talán ő rá tud venni titeket a módszer kipróbálására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése